Brigitte Heitzer maakt de cast van Hello Again compleet

5 mei 2022, 11:24 - Redactie
Brigitte Heitzer maakt de cast van Hello Again compleet
Foto: Maikel Thijssen

Met de toepasselijke titel Hello Again keert De Kernploeg na twee zomers afwezigheid terug naar het theater. Naast de eerder bekendgemaakte acteurs zal niemand minder dan Brigitte Heitzer de cast compleet maken. In deze vierde titel van De Kernploeg reis je kriskras door de twintigste eeuw langs tien affaires, van een broeierige dansvloer in een New Yorkse club in de jaren ‘70 tot de laatste minuten op de Titanic in 1912.

Brigitte kan niet wachten om te beginnen met repeteren: “Ik ben blij dat het eindelijk gelukt is mee te doen met De Kernploeg! Het is spannend om met een geweldige groep mensen in zo’n korte tijd iets bijzonders te maken én uit te voeren.” Ze zal o.a. naast inmiddels bekende Kernploeg-gezichten als Cystine Carreon, Jip Bartels en Desi van Doeveren evenals musicalsterren Doris Baaten, Hugo Haenen en Lisse Knaapen te zien zijn in deze bijzondere voorstelling.

Hello Again is te zien vanaf 30 juni tot en met 10 juli in DeLaMar West, Amsterdam. De première zal op zaterdag 2 juli plaatsvinden.

Première
2 juli 2022
Dernière
10 juli 2022
Producent
De Kernploeg
Meer over Hello AgainAnder nieuws over Hello Again
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda