Het Grote Songfestivalfeest keert dit jaar terug in de Ziggo Dome

28 februari 2023, 16:42 - Redactie
Het Grote Songfestivalfeest keert dit jaar terug in de Ziggo Dome

Het Grote Songfestival keert dit jaar terug. Op 16 november zullen veel grote namen uit de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival weer optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Fans van het Eurovisie Songfestival kunnen op 16 november hun hart weer ophalen. Dan vindt in de Ziggo Dome opnieuw het allergrootste songfestivalfeest van Nederland plaats. Een event dat ook buiten Nederland succesvol is. De televisieregistratie van Het Grote Songfestivalfeest in 2022 is onlangs op de BBC te zien geweest.

"De songfestivalkoorts is weer in volle hevigheid aanwezig," laat Ewart van der Horst van producent PilotStudio weten. "Morgen wordt bekend welk liedje Nederland zal vertegenwoordigen en vrijwel alle landen hebben hun inzendingen inmiddels met de buitenwereld gedeeld. Na het succes van Het Grote Songfestivalfeest van vorig jaar en het enthousiasme dat rondom dit event blijft voortduren, hebben we besloten dat de Ziggo Dome op 16 november opnieuw het decor wordt van een groot internationaal Songfestivalfeest."

Tijdens de editie van 2022 traden bijna dertig nationale en internationale Songfestivaldeelnemers op. "Op een later moment maken wij bekend wie de presentatoren zijn en welke artiesten er gaan optreden. Net als bij voorgaande edities beloven we dat het een fantastische line-up zal zijn."

Op 1 maart gaat de kaartverkoop van start voor Het Grote Songfestivalfeest op 16 november.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda