Het Achterland brengt nieuwe muzikale voorstelling vanaf 21 december

13 november 2017, 08:26 - Redactie
Het Achterland brengt nieuwe muzikale voorstelling vanaf 21 december

Voor de derde keer op rij pakt producent Het Achterland uit met een muzikale voorstelling. Na Viva Minerva en Café Beveren staan de liedjes van Antwerpse levende legendes De Strangers centraal in Azzek Nog Zou Trouwen. Acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne spelen mee in dit verhaal over liefde, over het leven en over Antwerpen.

Van in 2002 is het alweer geleden dat De Strangers beslisten – na een carrière van vijftig jaar! – om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons geheugen, Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe, … Die onvergetelijke muziek van De Strangers én hun grote liefde voor ’t Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling, een verhaal over liefde, over het leven, over Antwerpen… en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers.

De première is op 23 december. Azzek Nog Zou Trouwen is te zien tot 7 januari 2018 in de Rode Zaal Van het Fakkeltheater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda