Fakkeltheater en Hotel Vocal presenteren The Ladies & The Tramp

13 november 2017, 10:01 - Redactie
Fakkeltheater en Hotel Vocal presenteren The Ladies & The Tramp

Na een jaar afwezigheid organiseren Sam Verhoeven en Daisy Thys opnieuw een speciale editie van Hotel Vocal onder de noemer: The Ladies & the Tramp. Dit seizoen zijn te gast: Barbara Dex en Sandrine. Het dak van de Rode Zaal moet eraf, zeker onder begeleiding van een 7-koppige live band.

Sandrine is sinds haar deelname aan Idool in 2004 niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Zij is dé Vlaamse soulstem bij uitstek en gooide hoge ogen met haar album Boosted. De laatste jaren stond zij elke zomer op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge.

Barbara Dex werd bekend door haar deelname aan het Songfestival in 1993. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld als een allround zangeres die vrijwel alle genres aankan. Dat ze muzikaal alles aankan, bewees ze met haar laatste full CD Dex, Drugs & Rock ‘n Roll.

Drie ladies, één tramp en een zevenkoppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren. Muzikaal wordt het publiek dit jaar extra in de watten gelegd, want nergens vind je zo'n gevarieerde muzikale waaier als bij The Ladies & the Tramp: van Frank Sinatra tot Michael Jackson, van Elvis Presley tot Diana Ross en van Janis Joplin tot Anita Meyer.

The Ladies & the Tramp is onderdeel van het populaire café-chantant: Hotel Vocal. Al 13 seizoenen is Sam Verhoeven gastheer van dienst en sinds 2015 krijgt hij hierbij assistentie van Daisy Thys. Dit seizoen passeren nog verschillende bekende gasten de revue, zoals Jelle Cleymans, Luc Caals, Hans Peter Janssens en Ivann.

Te zien van 23 november tot en met 26 november in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda