Herstart van TINA – De Tina Turner Musical uitgesteld

14 oktober 2020, 11:50 - Redactie
Herstart van TINA – De Tina Turner Musical uitgesteld

Stage Entertainment laat weten dat naar aanleiding van de dinsdagavond door het kabinet afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, de geplande herstart van TINA - De Tina Turner Musical per 1 november helaas niet door kan gaan.

Reeds verzilverde vouchers en aangeschafte tickets voor de maand november blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Iedereen met kaarten voor de maand november, ontvangt donderdag 15 oktober hierover een persoonlijk bericht. Andere voorstellingen die gepland staan gaan vooralsnog gewoon door.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: "Dit is natuurlijk een ongelofelijke domper, zowel voor ons bedrijf, als voor iedereen die onlangs kaarten heeft gekocht voor TINA, maar we hebben alle begrip voor de beslissing van het kabinet. Gelukkig kunnen we binnen de nieuwe maatregelen de repetities voor de coronaproof versie van TINA voortzetten, zodat we -zodra het theater weer open mag- weer snel van start kunnen gaan."

Bezoekers die onlangs kaarten hebben gekocht, of een voucher hebben verzilverd krijgen opnieuw een voucher, waarmee zij deze kosteloos kunnen omboeken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda