Groningse basisschoolklassen maken kans op uitstapje naar Annie

15 januari 2020, 15:41 - Redactie
Groningse basisschoolklassen maken kans op uitstapje naar Annie

Leerkrachten hebben het soms zwaar te verduren. Juffen en meesters van de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in de provincie Groningen kunnen daarom genomineerd worden voor de Annie Juf & Meester Zwaar bestaan Actie. De juf of meester met het zwaarste bestaan wint en mag op woensdagavond 5 februari met de hele klas gratis naar Annie de Musical in MartiniPlaza Theater. Deze klas wordt van school opgehaald met de enige echte Annie cast bus.

Stuur deze week (uiterlijk zondag 19 januari) een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester naar marketing@martiniplaza.nl en beschrijf (in max. 200 woorden):

  • Wie is de juf of meester en aan welke groep(en) en op welke school geeft hij/zij les?
  • Waarom verdient hij/zij het om met de hele klas naar Annie de musical te gaan?
  • Hoeveel kinderen zitten er op de basisschool?

De inzendingen worden in de week van 20 januari gepubliceerd op de Facebookpagina van MartiniPlaza. Door foto’s te liken kan er gestemd worden op de deelnemende klassen. De winnaar wordt in de week van 27 januari gekozen op basis van de verhouding van het aantal stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. De winnende klas wordt met de Annie cast bus van school opgehaald.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda