Grease trapt reeks voorstellingen af met Summer Party in Luxor Theater

25 juni 2023, 11:14 - Redactie
Grease trapt reeks voorstellingen af met Summer Party in Luxor Theater
Foto: Musicalweb

De volledige cast van Grease heeft hun reeks voorstellingen afgetrapt met een Summer Party in het Nieuwe Luxor Theater. Op deze zonnige en feestelijke manier vieren ze dat ze drie weken - letterlijke - Summer Nights gaan beleven in het Rotterdamse theater.

De vier hoofdrolspelers van Grease kwamen afgelopen vrijdag op een unieke manier aan op de Kop van Zuid. Met een zwart-gele watertaxi arriveerden de vier op een iconische plekje aan de Maas, bij Hotel New York. Daar stapten ze over in een ware Amerikaanse auto, een Buick Century Special Convertible uit 1958. Volledig in stijl reden ze zo richting hettheater aan het Wilhelminaplein. Daar aangekomen startte het feestje op het terras, uitkijkend op de Rijnhaven. Volledig met een mocktailbar, palmbomen en strandstoelen, was dit de perfecte mix voor een heerlijke Summer Night.

De hoofdrollen worden vertolkt door Danique Graanoogst,Tristan van der Lingen, William Spaaij, Marjolijn Touw, Jonathan Vroege en Esmée Dekker. Grease de Hitmusical is tot en met zondag 9 juli te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Foto's: Musicalweb

Première
3 april 2023
Dernière
29 oktober 2023
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Grease (2023) Ander nieuws over Grease (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda