Grease: Rise of the Pink Ladies krijgt geen tweede seizoen

25 juni 2023, 13:06 - Redactie
Grease: Rise of the Pink Ladies krijgt geen tweede seizoen

Grease: Rise of the Pink Ladies zal geen tweede seizoen gaan krijgen en zal tevens worden verwijderd van streamingdienst Paramount+. De nieuwe prequelserie van Grease, bestaande uit 10 afleveringen was vanaf 6 april dit jaar te zien op de streamingdienst van Paramount. De serie speelt zich vier jaar af voor de gebeurtenissen in de originele film uit 1978.

Grease: Rise of the Pink Ladies is niet de enige serie die verdwijnt van Paramount+. Ook diverse andere titels, waaronder Star Trek: Prodigy en Queen of the Universe, zullen van de streamingdienst worden verwijderd. In Nederland kunnen kijkers de prequelserie nog steeds zien op SkyShowtime, maar het is onzeker hoelang deze mogelijkheid zal blijven bestaan.

Ari Notartomaso, die de rol van Cynthia vertolkte laat in een reactie op Instagram weten: "Oh mijn lieverds. Het spijt me zo. Het geld heeft uiteindelijk de overhand gekregen, vrees ik, en onze show wordt geannuleerd en verwijderd. Ik heb de hele dag gehuild, wetende dat we iets hebben kunnen maken dat ons en zoveel mensen die keken zich gezien en vertegenwoordigd liet voelen, en tegelijkertijd dat dit weer een show is die wordt toegevoegd aan de lijst van diverse cast en sappige hoofdpersonages die na het eerste seizoen zijn stopgezet. Maar het is gebeurd en we zijn hier en ik hou zo veel van jullie allemaal."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda