Generations met Janke Dekker en haar dochter Amy Egbers

schedule31 mei 2018, 21:08 - Redactie
Generations met Janke Dekker en haar dochter Amy Egbers

Janke Dekker Producties presenteert volgend seizoen de nieuwe voorstelling Generations, gespeeld door Janke Dekker en haar eigen dochter Amy Egbers.

Generations is een gezongen theatercollege voor iedereen die alles wil weten over zowel musical en opera. Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de Musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers is zojuist afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Want het bloed kruipt wel maar toch net anders dan voorzien. Moeders en dochters, het blijft altijd een rare haat/liefde relatie. Je jaag elkaar met liefde op de kast en weer ervan af. Maar samen zingend zien we hoe een moeder en een dochter de harmonie weer terug vinden.

De generatiekloof wordt in dit prikkelende theaterconcert overbrugd met een verrassende selectie uit het grote musical- en operarepertoire. Van Evita naar Carmen en van The Sound of Music naar Le Nozze di Figaro.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda