Frozen de Musical volgend jaar juni in première in het Circustheater

16 augustus 2023, 21:03 - Redactie
Frozen de Musical volgend jaar juni in première in het Circustheater

Recent werd duidelijk dat Stage Entertainment de musical Frozen naar Nederland gaat brengen, nu is ook duidelijk wanneer de voorstelling in première zal gaan. Frozen de Musical zal op zondag 9 juni 2024 in het Circustheater in Scheveningen in première gaan. Dit blijkt uit een interview van NRC met Erik van Muiswinkel die op dit moment druk bezig is met de Nederlandse vertaling van de musical.

Voor Erik van Muiswinkel is het de tweede Disney-musical die hij mag vertalen voor Stage Entertainment. De eerste Disney-musical die hij vertaalde was Aladdin de Musical, te zien van september 2021 tot en met 26 februari dit jaar in het Circustheater.

Frozen de Musical ging op Broadway in première in het St. James Theatre op 22 maart 2019 met destijds Caissie Levy als Elsa, Patti Murin als Anna, Jelani Alladin als Kristoff en John Riddle als Hans. Op 8 september 2021 ging Frozen in première in het Drury Lane Theatre op West End. Daarnaast is Frozen in het Theater an der Elbe in Hamburg te zien, ook geproduceerd door Stage Entertainment. In Die Eiskönigin - Das Musical zal Willemijn Verkaik vanaf 18 oktober de rol van Elsa gaan vertolken.

Momenteel is Aida nog te zien in Scheveningen. De productie ging op 23 april dit jaar in première.

Première
9 juni 2024
Dernière
N.N.B.
Producent
Stage Entertainment
Meer over Frozen de Musical Ander nieuws over Frozen de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda