Freek Bartels, April Darby en Magtel de Laat toegevoegd aan line-up Best of Musicals

11 april 2024, 11:17 - Redactie
Freek Bartels, April Darby en Magtel de Laat toegevoegd aan line-up Best of Musicals
Foto's: Musicalweb

Zojuist is bekend geworden dat ook Freek Bartels, April Darby en Magtel de Laat te zien zijn op zaterdag 29 juni in de Ziggo Dome in Best of Musicals. Eerder was al bekend dat Willemijn Verkaik, René van Kooten, Gaia Aikman, Michel Mulder en Susanna Klibansky gaan optreden.

The Best of Musicals belooft een onvergetelijke show te worden, waar musicals en concertbeleving samenkomen in een unieke en betoverende ervaring. De grootste musicalhits komen voorbij uit klassiekers zoals The Phantom of the Opera, Les Misérables, Wicked en Frozen; pop- & rockmusicals als Sister Act, We Will Rock You, Dreamgirls en Jesus Christ Superstar. Ook zijn er exclusieve previews uit nieuwe wereldhits als Dear Evan Hansen en nog veel meer.

The Best of Musicals, met een groot live-orkest en spectaculair decor, neemt de bezoeker mee op een reis door de meest geliefde en iconische musicalnummers. Er zijn twee shows om 15:00 uur en 20:00 uur waarbij de nummers afwisselend in het Engels en Nederlands worden gezongen.

Première
29 juni 2024
Dernière
29 juni 2024
Producent
MediaLane
Meer over The Best of MusicalsAnder nieuws over The Best of Musicals
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda