De ‘foute’ kerstfilm komt tot leven in een heerlijke theatervoorstelling

10 april 2024, 20:32 - Redactie
De ‘foute’ kerstfilm komt tot leven in een heerlijke theatervoorstelling

I&L Theaterproducties, bekend van hits als Robèrt van Beckhoven in het theater, Liften 1, Liften 2 en Toms Magische Speelgoedwinkel is coming to (your) town met de feestelijke musical Cupcakes for Christmas. Een romantische kerstkomedie die de populaire ‘foute’ kerstfilm voor het eerst vertaald naar live theater. Marleen van der Loo zal de slee besturen als regisseuse, Leon van Uden schrijft het wonderlijke script en componist Bas van den Heuvel zal de jingle bells volop laten klinken in bekende en nieuwe Christmas songs.

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis (in…uiteraard…een klein schattig dorpje), omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de (knusse) familiebakkerij. Echter overweegt Kate in het geheim om het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de relatie met haar moeder op scherp te staan. Kate staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Opper elf (lees: één van de producenten) Ilse van den Heuvel zegt: “met Cupcakes for Christmas laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbij komen, maar weet zeker ook te verrassen. Trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. Dit is een niet te missen belevenis tijdens de meest Holly Jolly periode van het jaar”

De try-outs starten op 22 November en de première is op 2 december in C. te Hoofddorp.

Première
2 december 2024
Dernière
4 januari 2025
Producent
I&L Entertainment
Meer over Cupcakes for Christmas Ander nieuws over Cupcakes for Christmas
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda