Free Souffriau speelt Maya De Bij van Studio 100

28 september 2016, 08:02 - Redactie
Free Souffriau speelt Maya De Bij van Studio 100

Niemand minder dan Free Souffriau zal de rol van Maya de Bij spelen in de allereerste Maya Show, Maya en de pollenbollen. Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste bij. Naast Maya staan ook heel wat van haar sympathieke vriendjes op het podium: sprinkhaan Flip, mestkever Ben, Beatrice de vlinder en Tekla de spin.

Na de reeks op televiesie, trekt de bekendste bij volgend jaar naar het theater met een eigen show. Niemand minder dan Free Souffriau zal gestalte geven aan Maya De Bij, die tijdens de show met haar vrienden de dolste avonturen beleeft.

Verhaal

Maya heeft een verrassingsfeest voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy om heerlijke pollenbollen gestuurd om een verjaardagstaart te versieren. Maar als hij terug komt, is hij er een paar onderweg verloren. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden. Het begin van een grappig en kleurrijk avontuur!

De shows zijn te zien van 9 april 2017 tot en met 11 juni 2017 in Antwerpen, Asse, Brugge, Hasselt, Heist-o/d-Berg, Kortrijk, Oostende, Scherpenheuvel en in Sint-Niklaas.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda