Simone Breukink en Rutger Bulsing presenteren Magic of he Movies

28 september 2016, 09:47 - Redactie
Simone Breukink en Rutger Bulsing presenteren Magic of he Movies

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober zal de eerste editie plaats gaan vinden van Magic of the Movies in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Dit concert neemt je mee langs de meest indrukwekkende films en hun magische soundtracks. Beelden uit deze films worden tijdens het concert muzikaal begeleid door een live orkest en koor onder leiding van dirigent Michiel de Boer.

Op het programma staan onder meer werken uit de films: Star Wars, Superman, Soldaat van Oranje, Saving Private Ryan, Robin Hood, Intouchables en The Incredibles. Het concert wordt gepresenteerd door musicalacteurs Simone Breukink en Rutger Bulsing. Samen introduceren zij de muziekstukken met een persoonlijke anekdote en zullen tevens een aantal solostukken zingen.

Naast het bekende thema uit de film Soldaat van Oranje kun je tijdens het concert ook genieten van een prachtig nummer uit de gelijknamige musical. Speciaal voor Magic of the Movies is er een nieuw arrangement geschreven voor het nummer Als wij niets doen uit deze succesvolle voorstelling. Het thema van Rogier van Otterloo en het nummer Als Wij Niets Doen vormen de perfecte combinatie van beide werelden.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda