Francis van Broekhuizen in januari en februari minder vaak in The Sound of Music

15 november 2021, 13:51 - Redactie
Francis van Broekhuizen in januari en februari minder vaak in The Sound of Music
Foto: Musicalweb.nl

Francis van Broekhuizen zal vanaf begin januari tot en met de laatste voorstelling op 13 februari minder vaak te zien zijn als Moeder Overste in The Sound of Music. De actrice gaat namelijk vanaf januari op tournee met haar eigen soloprogramma Bij twijfel hard zingen. De tournee waarbij ze het podium deelt met pianist Gregor Bak duurt tot met mei.

Op de volgende dagen in januari en februari zal Francis de rol van Moeder Overste nog vertolken: Nieuwe Luxor Rotterdam 2, 7, 8 en 9 januari, Maastricht 12 en 13 januari, Breda 19 en 21 januari, Apeldoorn 26 en 28 januari, Almere 2 en 3 februari en Apeldoorn 13 februari. Covers voor de rol van Moeder Overste zijn Saskia Schäfer, Kilke John en Fleur Alders.

The Sound of Music ging op 9 juli in première in het Circustheater in Scheveningen en reist momenteel door het land langs diverse theaters. Nandi van Beurden speelt in de musical de rol van Maria, Stefan Rokebrand speelt kapitein Von Trapp, William Spaaij speelt de rol van Oom Max Detweiler, Belinda van der Stoep is barones Elsa Schräder, Esmee Mardjan speelt Liesl Von Trapp.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda