Fien & Teun terug in het theater en op tv

22 januari 2020, 11:32 - Redactie
Fien & Teun terug in het theater en op tv

Na het succes in theaterseizoen 2017-2018 keren Fien en Teun terug naar het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling Feest op de boerderij. De theatershow is exclusief te zien in Theater de Willem, Papendrecht (25 februari 2020), Theater Gooiland, Hilversum (26 februari & 28 februari 2020) en Theater De Stoep, Spijkenisse (11 maart 2020).

In de muzikale theatervoorstelling Feest op de boerderij beleven Fien en Teun de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Bezoekers gaan langs bij de gezelligste boerderij in Molenwaard, op een hele bijzondere dag: Sebastiaan is jarig! Fien en Teun houden een feestje met lekker eten, cadeautjes en muziek. Maar, hoe maak je eigenlijk appelmoes? Of patat? En hoe groeien bloemetjes voor een mooi boeket? Samen met Fien en Teun leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders zo van alles en meer over dieren, de natuur en het Hollandse landleven.

Sinds 23 december afgelopen jaar is alweer het derde seizoen van de tv-serie Fien & Teun te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL8. Ook deze week (maandag t/m vrijdag) zijn rond 11:10 uur nieuwe afleveringen van het kinderprogramma te bewonderen. Samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en hun schaapjes Mike en Molly beleven Fien en Teun elke dag weer een nieuw, spannend en leerzaam avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Hoe wordt een rups een vlinder? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten?

Uiteraard zijn Fien en Teun ook het hele jaar door te bezoeken bij Avonturenboerderij Molenwaard, het themapark in Groot-Ammers, Zuid-Holland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda