Factorium uit Tilburg lanceert Juni Musical Maand

27 mei 2018, 20:18 - Redactie
Factorium uit Tilburg lanceert Juni Musical Maand

In juni lanceert Factorium voor de eerste keer Juni Musical Maand, een nieuw dertig dagen tellend musicalprogramma. Een hele maand gevuld met bijzondere musical momenten waarin alle talenten gegarandeerd de show zullen stelen. Een maandprogramma met eindvoorstellingen van hun eigen MusicAllFactory, met maar liefst vijf nieuwe musicalshows van Musical4U, een exclusief benefiet(s) concert van Fontys Muziektheater alumna Annabel van Casteren en een gastoptreden van de MusicAllFactory toptalenten tijdens de Summer Sing Along van de Nederlandse Musical Dagen.

Uit het hele land verzamelen zich wekelijks MusicAllFactory studenten om zich in de Factorium studio's het musical vak eigen te maken. Iedereen met een droom en het talent om van musical zijn of haar beroep te maken is, na het doen van auditie, welkom. De talenten worden gecoacht door professionele docenten, ieder met hun eigen expertise, ervaring en allemaal werkzaam binnen verschillende vakopleidingen en producties. Bekende namen als onder andere Freek Bartels, Sarah Janneh, Brigitte Heitzer, Zjon Smaal, Linda Verstraten vonden eerder al hun weg naar het professionele podium via de MusicAllFactory.

Sinds 1995 levert de MusicAllFactory talenten voor de musicalpodia in binnen- en buitenland. In het inmiddels 25-jarig bestaan heeft de MusicAllFactory zich ontwikkeld tot een professionele deeltijdopleiding met een levendige afdeling voor de jongeren (14-18 jaar), een robuuste afdeling voor de volwassenen (18-30 jaar), een tak voor de jonge supertalenten van Nederland met al flink wat podiumervaring (MAF Junior) en een nieuwe afdeling voor Muziektheater Klassiek (MUK). Factorium investeert in de jeugd; zo kun je bij Musical4U al terecht vanaf 9 jaar, voor je plezier en om te ontdekken of je meer wilt en kunt met het vak Musical.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda