Extra voorstellingen Hij Gelooft in Mij in Koninklijk Theater Carré

26 januari 2022, 15:05 - Redactie
Extra voorstellingen Hij Gelooft in Mij in Koninklijk Theater Carré

Nu de theaters weer open kunnen, maakt Stage Entertainment vandaag bekend dat er extra voorstellingen van de musical Hij Gelooft in Mij op 2, 3, 4 en 5 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam komen. De kaartverkoop start vandaag.

Oorspronkelijk zou de musicaltournee op 12 januari van start gaan, maar moest vanwege de lockdown worden uitgesteld. Vanavond spelen de cast en orkest de allereerste voorstelling. “Niet normaal hoe blij we zijn dat we ondanks de beperkingen vandaag eindelijk onze eerste voorstelling voor publiek mogen spelen,” laat hoofdrolspeler Martijn Fischer weten. “De afgelopen periode was zo spannend voor ons allemaal. Iedereen heeft zo naar dit moment toegeleefd. We kunnen niet wachten.”

Het publiek wordt aangeraden om snel hun kaarten te reserveren. Hoewel de theaters weer open mogen, is er vanwege de anderhalve meter maatregel slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De veiligheid van het publiek staat voorop. Er wordt een controle gedaan op QR-codes in combinatie met ID-bewijs, bezoekers worden geplaceerd, er is uitstekende ventilatie en voldoende ruimte om afstand te houden.

Naast Martijn Fischer in de rol van André Hazes en Roosmarijn Luyten in de rol van Rachel, speelt Annick Boer Friedel van Galen, de moeder van Rachel, Rutger de Bekker haar vader Jan van Galen, Mark Kraan speelt de rol van muziekproducent en vriend van André Tim Griek, en Dorien van Gent speelt Conny, de vriendin van Rachel. Dick Cohen speelt meerdere rollen, waaronder die van de heer Valkenier en de vader van André. Fabian Jansen is de alternate voor de rol van André Hazes.

De voorstelling Hij Gelooft in Mij is vanaf vandaag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam te zien. Op 6 februari is de landelijke première. Daarna reist de musical naar diverse grote theaters in het land.

Première
27 februari 2022
Dernière
24 juli 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hij Gelooft in Mij (2022)Ander nieuws over Hij Gelooft in Mij (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda