Extra voorstelling Het Meisje met de Zwavelstokjes

18 december 2019, 18:29 - Redactie
Extra voorstelling Het Meisje met de Zwavelstokjes

Het enthousiasme voor Het Meisje met de Zwavelstokjes blijkt zo groot, dat er een extra voorstelling is ingepland is door het Theaterhotel in Almelo. Te weten op: maandag 23 december om 15 uur. Het Theaterhotel merkt dat het succes van Scrooge van vorig jaar een goede basis heeft gelegd voor de Theaterhotel Christmas Carol van dit jaar.

Allereerst gaat de kaartverkoop aan het publiek erg goed. Daarnaast is aan het initiatief, om samen met de Almelose ondernemers kaarten te schenken aan mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is naar het theater te gaan, royaal gehoor gegeven. Inmiddels worden er een groot aantal mensen getrakteerd op een gezellige middag of avond uit. Zonder hulp van het Armoedepact en andere betrokkenen was dit niet mogelijk geweest.

Het Theaterhotel is er trots op om Het Meisje met de Zwavelstokjes met nog meer mensen mogen te delen.

Het Meisje met de Zwavelstokjes is gebaseerd op het originele verhaal van Hans Christian Andersen, gebracht in de kenmerkende Dickensstijl. Met een eigen twist en Twentse knipoog, zorgt dit hartverwarmende theaterspektakel voor een lach en een traan. De voorstelling gaat aanstaande maandag in première in Almelo.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda