Exclusieve openbare voorstelling Willem Junior in Bergen Op Zoom

16 maart 2023, 18:02 - Redactie
Exclusieve openbare voorstelling Willem Junior in Bergen Op Zoom

De educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior, over het leven van Willem van Oranje, toert al sinds september 2021 door heel Nederland middels besloten schoolvoorstellingen op school én in het theater. Vandaag maakt producent STENT Producties bekend dat er wegens vraag een exclusieve openbare voorstelling in Bergen op Zoom te zien is.

Medio april staat de voorstelling ‘Willem Junior’ met maar liefst 10 schoolvoorstellingen geprogrammeerd in de CKB Zaal in Bergen op Zoom, de thuishave van hoofdrolspeler Merijn Oerlemans (Jan). Reden genoeg om een exclusieve openbare voorstelling te organiseren, waarbij de andere hoofdrol van Willem gespeeld wordt door Calvin Kromheer. Merijn maakt zich ondertussen ook gereed om komend seizoen de hoofdrol te spelen in Mees Kees Op Kamp en Calvin speelde dit seizoen nog in Aladdin en Schippers van de Kameleon.

Willem Junior vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem en Jan die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Script, liedteksten en regie zijn in handen van Florus van Rooijen, muziek is geproduceerd door Marnix Wetzer.

De openbare voorstelling staat gepland op maandag 17 april om 19:30 uur in CKB Zaal in Bergen op Zoom.

Première
7 november 2021
Dernière
3 juni 2024
Producent
STENT
Meer over Willem Junior Ander nieuws over Willem Junior
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda