Evi Hanssen in Vlaamse Mamma Mia!

23 april 2019, 08:16 - Redactie
Evi Hanssen in Vlaamse Mamma Mia!
Foto: Terre Bleue

Evi Hanssen zal volgend jaar gaan spelen in de Vlaamse versie van Mamma Mia!, ze zal de rol van Tania, de beste vriendin van Donna, gaan vertolken.

Eerder werd al duidelijk dat Tinne Oltmans de rol van Sophie zal spelen en Ann Van den Broeck de rol van Donna. Met de rol van Tania zet Evi Hiermee zet de tv-presentatrice haar eerste stappen in de, voor haar alsnog eerder onbekende maar niet onbeminde, musicalwereld.

Evi Hanssen: "Als Stany Crets je vraagt voor een musical, dan zeg je niet nee. Ik was als kind grote fan van musicals als ‘Mary Poppins’, ‘Annie’ en ‘The Sound of Music’. Zingen en dansen was mijn wereldje. Meedoen in een musical was dan ook een stille droom van mij. En kijk, op mijn 40ste komt het er van! En dan nog met een fantastische cast en een getalenteerd regisseur die op het genre zijn eigenwijze unieke stempel drukt. Ik kus mijn beide handjes!"

Evi over de rol van Tanya: "Een rijke grappige vrouw die houdt van mannen en wijn? Mja, ik kan me daar wel mee vereenzelvigen.".

Stany Crets vertelt waarom zijn keuze naar Evi uitging: "Soms ruik je van op afstand dat er bij sommige mensen een musical op hun bucketlist staat. Bij Evi rook ik dat al door de telefoon".

Mamma Mia! is vanaf 22 februari te zien in Hasselt en Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda