Efteling-musical Sprookjesboom opnieuw op tournee

23 april 2019, 10:23 - Redactie
Efteling-musical Sprookjesboom opnieuw op tournee

De vrolijke, interactieve familievoorstelling over de bekende Sprookjesboom en de Sprookjesbosbewoners is binnenkort opnieuw te zien in 50 theaters in Nederland en Vlaanderen. Het eerste verhaal uit de reeks Sprookjesboom-musicals gaat in reprise en staat vanaf eind september met een geheel nieuwe cast op de planken.

De hoofdrollen worden als vanouds vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners Roodkapje, Draak, Heks, Wolf, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Ze ontdekken een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos en beleven samen met de zaal een verrassend avontuur, waarin ook populaire liedjes als Stampen, Stampen, Stampen en Hout Hakken mee te zingen zijn.

De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Lukt het de Sprookjesbosbewoners om het Sprookjesbos te redden?

De cast bestaat uit: Erik Plageman, Mick Westerhout, Bo van Vliet, Bob van de Weijdeven, Roos van Breukelen en Annika van Bruggen. De première van de Efteling-musical vindt plaats op zondag 13 oktober in Parktheater Eindhoven, daarna is de musical tot begin mei 2020 te zien.

Première
13 oktober 2019
Dernière
9 mei 2020
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over Sprookjesboom Ander nieuws over Sprookjesboom
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda