Er is nu ook Fien & Teun-tuingereedschap

17 maart 2017, 15:56 - Redactie
Er is nu ook Fien & Teun-tuingereedschap

Fien & Teun, het merk van Van Hoorne Entertainment, heeft nu een eigen lijn met tuingereedschap voor kinderen bij de Intratuin. In samenwerking met Talen Tools brengt de producent deze producten op de markt om kinderen spelenderwijs het buitenleven te laten ontdekken.

Roze harkjes of blauwe schepjes; net als Fien en Teun kunnen kinderen straks hun eigen (moes)tuintje bijhouden. Het vrolijke boertje en boerinnetje hebben namelijk nu een eigen lijn met tuingereedschap voor kinderen bij Intratuin Met het boekje “Fien & Teun: een eigen moestuin” als inspiratie, wil Van Hoorne Entertainment kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis laten maken met tuinieren.

Ook zaadjes, emmertjes, gietertjes en handschoentjes zijn in het nieuwe tuinassortiment opgenomen. Met het boekje "Fien & Teun: een eigen moestuin" als inspiratie, wil Van Hoorne Entertainment kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis laten maken met tuinieren. "Het is prachtig om te werken met twee sterke partijen als Talen Tools en Intratuin. Samen gaan we ervoor zorgen dat kinderen nog vaker buiten actief zijn en spelenderwijs hun eigen tuin leren ontdekken”, aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

Intratuin is het eerste tuincentrumketen dat de Fien & Teun-lijn gaat verkopen. Bij verscheidene vestigingen in Nederland zullen Meet & Greets plaatsvinden met de twee leukste boerenkinderen.

Fien & Teun is van maandag tot en met vrijdag rond 10:30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Vanaf oktober dit jaar tot en met april volgend jaar zijn Fien en Teun ook te zien in het theater met een eigen familievoorstelling.

Première
16 december 2023
Dernière
26 mei 2024
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Fien & Teun De MusicalAnder nieuws over Fien & Teun De Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda