Emma Stone and Ryan Gosling gaan niet optreden tijdens de Oscaruitreiking

schedule8 februari 2017, 13:44 - Redactie
Emma Stone and Ryan Gosling gaan niet optreden tijdens de Oscaruitreiking

Hoofdrolspelers uit La La Land, Emma Stone en Ryan Gosling zullen vrijwel zeker niet gaan optreden tijdens de Oscaruitreiking later deze maand. De nummers City of Stars en Audition zijn genomineerd in de categorie beste filmsong. Dat de twee acteurs niet gaan optreden is een grote teleurstelling voor een groot aantal fans die hadden gehoopt op een optreden aangezien beiden deze twee nummers ook in de film zingen. Het is niet duidelijk of er überhaupt nummers uit La La Land zullen worden gezongen.

City of Stars (video hieronder) en Audition moeten het gaan opnemen tegen Can't Stop the Feeling! uit Trolls, How Far I'll Go uit Vaiana en The Empty Chair uit Jim: The James Foley Story. De Oscars zullen voor de 89ste keer worden uitgereikt op 26 februari in het Dolby Theatre in Hollywood. De presentatie zal deze editie in handen zijn van presentator en komiek Jimmy Kimmel. La La Land heeft 14 nominaties.

Via: E! News

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven