Elvis – Christmas With The King naar Nederland

11 november 2016, 09:36 - Redactie
Elvis – Christmas With The King naar Nederland

TEC Entertainment brengt in december de geheel nieuwe kerstshow Elvis - Christmas With The King naar Amsterdam en Den Haag. In Elvis - Christmas With The King brengt Elvis vertolker Grahame Patrick in een sprookjesachtig decor songs als Blue Christmas, Holy Night en White Christmas, maar ook hits als Suspicious Minds, Jailhouse Rock en Blues Suede Shoes zullen niet ontbreken.

Meer dan 45.000 mensen zagen in Nederland al eerder Elvis the Musical-show in de theaters en Elvis the Show, die meerdere keren het Rotterdamse Ahoy uitverkocht. Elvis - Christmas With The King is een show met Grahame Patrick als Elvis, een live orkest en niet te vergeten The Stamps Quartet, die je geheel in stijl in de Kerstsfeer brengt. Naast de vele hits van Elvis is deze show mede geïnspireerd op het in de Verenigde Staten nog altijd bestverkochte kerstalbum allertijden Elvis’ Christmas Album. Tijdens deze show zullen natuurlijk de mooiste gospelsongs als How Great Thou Art, Amazing Grace en Swing Down Sweet Chariot niet ontbreken.

Als kind was Grahame Patrick al gefascineerd door Elvis en deed hij de ster spelenderwijs na. Toen hij in de vroege jaren negentig een band oprichtte, was het niet verwonderlijk dat hij zich bij zijn repertoire liet inspireren door The King. Grahame kreeg steeds meer succes en deed auditie voor de Vegas-show Legends in Concert, vervolgens was hij op The Strip zeven jaar lang dé Elvis. De gedreven Grahame is constant bezig zijn performance tot het uiterste te perfectioneren en heeft daarbij maar één doel: zijn passie voor Elvis Presley overdragen op het grote publiek.

The Stamps Quartet, onder leiding van leadzanger Ed Enoch, is vanaf 1971 tot 1977 verbonden geweest als backing vocals voor Elvis tijdens al zijn concerten tot aan zijn dood. Als eerbetoon aan The King, heeft dit Gospelkoor zelfs op zijn begrafenis gezongen. The Stamps Quartet is als gospelkoor wereldwijd befaamd en heeft meerdere malen een Grammy Award in de wacht gesleept.

Elvis - Christmas With The King is te zien op 12, 13 en 14 december in het RAI Theater en op 16, 17 en 18 december in het World Forum Theater in Den Haag.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda