Ciske de Rat trapt af in Amsterdam

10 november 2016, 20:06 - Redactie
Ciske de Rat trapt af in Amsterdam

Ciske de Rat is vanaf vandaag te zien in Amsterdam, de stad waar het verhaal van Ciske zich afspeelt. Met een optreden op de middenstip van de Amsterdam Arena, tijdens de oefeninterland Nederland - België, gaven Danny de Munk en Matheu Hinzen (één van de kleine Ciske’s) het startsein voor de voorstellingen in het DeLaMar.

Ciske de Rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman (Tante Jans), Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth), Ellen Evers (Moeder Vrijmoeth), Ad Knippels (Meester Bruijs) en Boris van der Ham (Kinderinspecteur Muysken).

Ciske de Rat is vanaf 10 november vier maanden te zien in het DeLaMar. Op zondag 20 november gaat de musical daar in première. Vanaf maart gaat de voorstelling op tournee langs de grotere theaters van Nederland.

Première
20 november 2016
Dernière
23 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
Meer over Ciske de Rat (2016)Ander nieuws over Ciske de Rat (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda