Ella Leyers krijgt hoofdrol in spektakelmusical 40-45

28 september 2021, 14:47 - Redactie
Ella Leyers krijgt hoofdrol in spektakelmusical 40-45

Na een lange gedwongen pauze herstarten vanaf half oktober de voorstellingen van de spektakelmusical 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Nadat eerder deze zomer reeds de voorstellingen van Daens de musical werden hervat, beleeft nu ook deze productie haar reprise.

Studio 100 laat vandaag weten dat Ella Leyers de rol van Marie op zich zal nemen. Met deze rol maakt zij haar musicaldebuut. Daarnaast zijn er ook nog enkel andere nieuwkomers: zo zal Ruben van Keer te zien zijn als Staf Segers, Ianthe Tavernier als het joodse meisje Sarah en Ludo Hoogmartens als Emiel Segers.

Omwille van het hoge aantal voorstellingen dat wordt gespeeld, blijft ook de huidige cast op post en zullen deze nieuwkomers met hen afwisselen. Ruben Van Keer zal voor zijn rol als Staf Segers afwisselen met Jelle Cleymans en Jo Hens. Ella Leyers deelt de rol van Marie met Line Ellegiers. Ludo Hoogmartens zal als Emiel Segers alterneren met Peter Van de Velde en Bert Cosemans. Ianthe Tavernier deelt haar rol met Daphne Wellens.

Ella Leyers: "Toen ik de spektakel musical 40-45 voor de eerste keer zag was ik zwaar onder de indruk. Het is een bijzonder spectaculaire voorstelling en de thematiek blijft intrigeren. En dat ik nu zelf deel mag uitmaken van de cast vind ik heel spannend!"

Gert Verhulst: "Voor een prestigieuze productie als 40-45 heb je voor elke rol steengoede acteurs nodig. Ik ben dan ook bijzonder trots dat we vandaag Ella Leyers, Ruben Van Keer, Ianthe Tavernier en Ludo Hoogmartens kunnen toevoegen aan de cast. We kijken er naar uit om deze krachtige productie opnieuw los te laten op het publiek."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda