BST De Derde Akte keert terug naar het Chassé Theater met eigen versie van Peter Pan

28 september 2021, 16:29 - Redactie
BST De Derde Akte keert terug naar het Chassé Theater met eigen versie van Peter Pan

Na een lange stilte mogen de leden van Bredaas Studenten Theater De Derde Akte eindelijk weer het theater in. 18 en 19 december zullen zij, in een eigen versie, in de voetsporen van de welbekende Peter Pan, Wendy Darling en Kapitein Haak het toneel betreden.

Al sinds 1911 houdt het verhaal over de jongen die niet wilde opgroeien generatie na generatie bezig. Het verhaal van J. Barrie kent talloze verschillende interpretaties, met onder meer de Disney versie (Peter Pan), de film Hook en talloze theaterstukken, boeken en films.

In de versie van BST De Derde Akte volgen we Peter Pan en Wendy tientallen jaren nadat Wendy's broertjes terug naar Londen gingen. Alleen besloot Wendy in deze versie bij Peter te blijven en heeft zich laten onderdompelen in de magie van het eiland. Goed - ze zijn nog niet volwassen, maar zelfs op Peter Pan heeft de tijd invloed. Daarbij komt dat Peter ontdekt dat zijn magie aan het afnemen is. Dat is al eerder gebeurd en kan maar één ding betekenen: iemand op het eiland gelooft niet meer in hem. En zonder de magie van Peter wordt Neverland bedreigt.

Volg de klassieke karakters uit het werk van Barrie in een avontuur over geloven, volwassen worden, liefde en verraad. Volg nog één keer de avonturen van Peter Pan (Robbin Punt), Wendy (Nanda Dolman), Tinkerbel (Kristie Koehof) en Kapitein Haak (Bas Koedood). Wie probeert Peter dwars te zitten? Wie is de ongelovige discipel op een eiland wat draait op geloof? Wie is goed - Wie is slecht en wie overwint.

Te zien op 18 en 19 december in Chassé Theater, Breda.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda