Einde voor King Kong en The Cher Show op Broadway

schedule27 juni 2019, 19:43 - Redactie
Einde voor King Kong en The Cher Show op Broadway

Zowel King Kong als The Cher Show zullen na deze zomer niet langer te zien zijn op Broadway.

King Kong ging op 8 november afgelopen jaar in première, de laatste voorstelling in het Broadway Theatre staat nu gepland voor 18 augustus. King Kong zal half augustus dan 29 try-outs en 324 reguliere voorstellingen hebben gespeeld. De musical is een bewerking van de show die in 2013 in Australië te zien was, speciaal voor de Broadwayproductie is een gedeeltelijk nieuw creatief team samengesteld. King Kong zal wel naar het buitenland gaan, de musical is vanaf 2021 te zien in Shanghai, er komt een tour door Noord-Amerika en producties voor Japan en Spanje zijn in ontwikkeling.

Net als King Kong zal ook The Cher Show over het leven van Cher op 18 augustus voor het laatst te zien zijn op Broadway. De musical ging op 3 december afgelopen jaar in première in het Neil Simon Theatre, in totaal werden er 34 try-outs gespeeld en 296 reguliere voorstellingen. Ook won de musical twee Tony Awards. Volgend jaar zal The Cher Show gaan touren in de Verenigde Staten.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda