Annick Boer voegt zich na de zomer bij cast ’t Schaep met de 5 Pooten

schedule27 juni 2019, 11:11 - Redactie
Annick Boer voegt zich na de zomer bij cast ’t Schaep met de 5 Pooten
photo_camera Foto: Annemieke van der Togt

’t Schaep met de 5 Pooten ging zondag 14 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na ruim 2 maanden Amsterdam en een week Rotterdam reist de musical vanaf september langs 25 theaters in Nederland. Na de zomer voegt Annick Boer zich bij de cast van ’t Schaep. Annick gaat met Ellen Pieters de rol van de goedhartige Jordanese dame Riek Balk delen.

Annick Boer speelde onder andere in de musicals Rembrandt, Ja Zuster Nee Zuster, Titanic en The Bridges of Madison County en in toneelproducties bij o.a. het NNT, De Utrechtse Spelen en het Volksoperahuis. De laatste jaren was zij op televisie te zien als vast cabaretlid van Kopspijkers, had zij een hoofdrol in de dramaserie De Hoofdprijs en een vaste rol in de serie Grijpstra en de Gier. Komend seizoen speelt zij naast Riek in ‘t Schaep ook haar allereerste cabaretsolo: Dat is goed gelukt!

Remko Vrijdag en Paul Groot spelen vanaf september afwisselend de rol van Kootje de Beer. Daarnaast zijn er weer rollen voor onder andere Eva Van der Gucht (Doortje), Ellen Pieters / Annick Boer (Riek), John Buijsman (Arie), Jeske van de Staak (Lena), Wart Kamps/Tim Kamps (Lukas) en Jetty Mathurin (Opoe Withof).

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda