Eind deze maand zesde editie van Stars From The House

3 maart 2021, 10:07 - Redactie
Eind deze maand zesde editie van Stars From The House

Van 19 tot en met 28 maart vindt de zesde Nederlandse editie plaats van Stars From The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. De cast van deze zesde editie van Stars From The House bestaat uit musicalacteurs Liss Walravens, Lois van de Ven, Keoma Aidhen, Nigel Brown en Diego Gonzales-Clark.

De vijf eerdere edities zijn succesvol verlopen en er kwamen veel positieve reacties binnen. Voor deze zesde editie van Stars From The House bestaat de cast wederom uit een uiteenlopende groep van musicaltalent. Liss Walravens speelde in musicals als The Addams Family, Was Getekend Annie MG Schmidt en Love Story. Lois van de Ven kennen we o.a. uit musicals als Beauty and the Beast, Hair en Anastasia.

Keoma Aidhen was onder andere te zien in de musicals On Your Feet! en Disney’s Aladdin in Stuttgart. Nigel Brown was onder andere te zien in The Lion King en Aida in Concert en Diego Gonzales-Clark was afgelopen seizoen te zien in Kinky Boots en speelde het seizoen daarvoor in Mamma Mia!.

Stars From The House is een initiatief van producent Nathan Markuszower: "We zijn al bijna een half jaar verder sinds de eerste editie van Stars From The House. Zowel vanuit de artiesten als van de ticketboekers zijn de reacties lovend. Bovendien gaat de gehele opbrengst van Stars from the House direct naar de deelnemende artiesten, als kleine financiële ondersteuning in deze onzekere tijden."

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda