Audities: Ensemble ONE de Musical

2 maart 2021, 14:00 - Redactie
Audities: Ensemble ONE de Musical

ONE is het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen. Het verhaal waarin de kracht schuilt van datgene dat wij allen graag willen geloven: de liefde overwint te allen tijde en daar kan zelfs de dood geen spelbreker zijn.

ONE is een nieuwe, originele musical die op een revolutionaire manier wordt gebracht en fundamenteel verschilt van alle andere musicals. Het publiek is niet slechts toeschouwer, maar bevindt zich in het centrum van de actie, omgeven door toneel en bewegende beelden.

Voor de nieuwe Nederlandse musical ONE worden dynamische acteurs gezocht die niet bang zijn om samen de grenzen van theater te verleggen.

Voor het ensemble:

Zangers / Dansers / Acteurs (M/V)
Met relevante theateropleiding en/of werkervaring. alsmede kandidaten met ervaring in Full Emersion Theatre / Acrobatiek / Free Running / Parkour.

Aanmelden kan uitsluitend door middel van een Engelstalige C.V. op te sturen van max. 2 pagina’s, .pdf-formaat, voorzien van een foto op de 1e pagina. Gezien de beperkte auditietijd zal er na aanmelding een voorselectie plaats vinden voor uitnodiging. Om je op te kunnen geven voor deze audities dien je tenminste 18 jaar oud te zijn.

Aanmelden voor de audities kan uitsluitend per e-mail casting@onethemusical.com.

De uiterste aanmeldingsdatum is woensdag 24 maart. De audities vinden plaats in de week van 29 maart. Kandidaten dienen vanaf 11 oktober beschikbaar te zijn. De première staat gepland op eindnovember 2021. (Genoemde data zijn onder voorbehoud i.v.m. de geldende gezondheidsmaatregelen.)

Indien je al op een eerdere auditieoproep hebt gereageerd, hoef je niet opnieuw je op te geven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda