Efteling zoekt 500 grootouders en kleinkinderen voor de Sprookjessprokkelaar

4 juni 2018, 18:37 - Redactie
Efteling zoekt 500 grootouders en kleinkinderen voor de Sprookjessprokkelaar

Vandaag, op Nationale Opa & Oma Dag, verzamelden 150 opa’s en oma’s zich bij het Efteling Theater om de Sprookjessprokkelaar uit te zwaaien. Na een succesvolle speelperiode in het Efteling Theater gaat Sprookjessprokkelaar de musical komend theaterseizoen bij 45 verschillende theaters op tournee door Nederland en België.

Per speeldag spelen maar liefst tien grootouders en hun kleinkind eenmalig mee in de musical. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar kandidaten. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater grootouders en hun kleinkinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Geïnteresseerde grootouders en kleinkinderen kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

Sprookjessprokkelaar de musical is de 15e productie van Efteling Theaterproducties. Vanaf september 2018 is de nieuwe theatershow CARO te zien in het Efteling Theater.

Première
30 september 2017
Dernière
2 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over Sprookjessprokkelaar Ander nieuws over Sprookjessprokkelaar
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda