Efteling zoekt 500 grootouders en kleinkinderen voor de Sprookjessprokkelaar

4 juni 2018, 18:37 - Redactie
Efteling zoekt 500 grootouders en kleinkinderen voor de Sprookjessprokkelaar

Vandaag, op Nationale Opa & Oma Dag, verzamelden 150 opa’s en oma’s zich bij het Efteling Theater om de Sprookjessprokkelaar uit te zwaaien. Na een succesvolle speelperiode in het Efteling Theater gaat Sprookjessprokkelaar de musical komend theaterseizoen bij 45 verschillende theaters op tournee door Nederland en België.

Per speeldag spelen maar liefst tien grootouders en hun kleinkind eenmalig mee in de musical. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar kandidaten. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater grootouders en hun kleinkinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Geïnteresseerde grootouders en kleinkinderen kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

Sprookjessprokkelaar de musical is de 15e productie van Efteling Theaterproducties. Vanaf september 2018 is de nieuwe theatershow CARO te zien in het Efteling Theater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda