Audities: Het Geheim van de Zaanstreek van FluXus

4 juni 2018, 15:53 - Redactie
Audities: Het Geheim van de Zaanstreek van FluXus

Ben jij een enthousiaste en talentvolle toneelspeler, danser of zanger voor de musical Het Geheim van de Zaanstreek? Meld je dan aan voor de audities bij FluXus op 2 en 7 juli. De musical is op 25 en 26 mei 2019 te zien in de grote zaal van het Zaantheater in Zaandam.

Het Geheim van de Zaanstreek is de nieuwe musical van FluXus die volgend jaar te zien is. Het wordt een spannende voorstelling vol Zaans talent en een live-orkest. Theatermaker Majanka Fröhlich tekent voor de regie en maakte al eerder de succesvolle producties De Saense Chocoladefabriek en Code Monet.

FluXus is op zoek naar toneelspelers met een goede zangstem voor de hoofdrollen en ensemblespelers die kunnen zingen en dansen. Het stuk speelt zich af in het heden en in het verleden van de Zaanstreek. Een greep uit de castlijst: geheimzinnige man/vrouw uit 1850, meisje van 13/14 jaar uit 1850, moeder van het meisje uit 1850, strenge vader uit 1850 en het heden, oude, wijze oma, overbezorgde moeder, opstandige pubers en slimme nerds. Daarnaast kent deze productie diverse bijrollen en een ensemble vol met spannende en geheimzinnige figuren. De auditie bestaat uit spel, dans en zang. Als je wordt uitgekozen betaal je € 350,- voor je deelname.

De audities worden gehouden bij FluXus, Hof van Zaenden 65 in Zaandam. Op maandag 2 juli van 19:15 tot 22:00 uur kunnen spelers, dansers en zangers vanaf 13 jaar auditeren. Als je wordt uitgekozen dien je van 20 tot en met 26 mei overdag en ’s avonds beschikbaar te zijn. Dit i.v.m. met het spelen van schoolvoorstellingen overdag. De repetities starten vanaf 3 september.

Op zaterdag 7 juli kunnen van 13:00 tot 15:00 uur kinderen tot 14 jaar auditie doen. Mocht je uitgekozen worden leer je in vijf repetities in weekend een aantal nummers uit de show en speel en dans je mee in het ensemble. Je staat in het Zaantheater op 25 en 26 mei 2019. Wanneer je hiervoor wordt uitgekozen betaal je € 55,- voor je deelname. Het jongerenkoor Musical Madness doet ook mee aan deze productie.

Ben je 12 jaar of ouder, houd je van musicals en zingen? Geef je dan op. Meer info over Musical Madness vind je op www.fluxus.nl. Aanmelden kan tot woensdag 27 juni via productie@fluxus.nl. Geef hierbij je naam, leeftijd en ervaring door.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda