Efteling Musical – Een Gi-ga-gantisch avontuur in première

10 december 2023, 21:54 - Redactie
Efteling Musical – Een Gi-ga-gantisch avontuur in première
Foto: Musicalweb

In het Munttheater in Weert vond zondagmiddag de feestelijke première plaats van de Efteling Musical - Een Gi-ga-gantisch avontuur.

De musical, geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar, neemt het publiek mee op een avontuur van 75 minuten. Het verhaal draait om Klein Duimpje, die genoeg heeft van zijn kleine gestalte en besluit om groot te worden. Een sluwe heks lijkt de oplossing te hebben en tovert hem tien keer zo groot. Maar ontdekt Klein Duimpje al snel dat groter zijn niet per se leuker is?

De cast bestaat uit Max Hameeteman, Mick Westerhout, Roos van Breukelen, Bo van Vliet, en Linde Vos. Annika van Bruggen zal zich volgend jaar bij de groep voegen. Het script, een samenwerking tussen de Efteling en Allard Blom, komt tot leven onder de bekwame regie van Ara Halici.

Het leuke aan de musical is de herkenbaarheid door de aanwezigheid van geliefde karakters uit het sprookjesbos, waaronder dus Klein Duimpje, Langnek, Assepoester, De vliegende Fakir, Geitje Benjamin, Wolf, Draak en Roodkapje.

In de voorstelling is diverse keren interactie met het publiek. Kinderen worden actief betrokken. Op een bepaald moment worden ze zelfs uitgenodigd om de sprookjesfiguren te helpen door grote zakken 'snoep' in de zaal te zoeken. Naast het verhaal zijn er diverse catchy, meezingbare liedjes.

Al met al is Gi-ga-gantisch Avontuur een leuke sprookjesachtige voorstelling voor de gehele familie, te bewonderen in diverse theaters tot en met 16 juni volgend jaar.

Castfoto's: Musicalweb

Première
10 december 2023
Dernière
16 juni 2024
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over De Efteling Musical Ander nieuws over De Efteling Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda