Eerste castleden voor Hamilton op West End aangekondigd

29 januari 2017, 10:54 - Redactie
Eerste castleden voor Hamilton op West End aangekondigd

De eerste castleden voor Hamilton op West End zijn aangekondigd. Zo zal als eerste Rachelle Ann Go de rol van Eliza Schuyler Hamilton gaan spelen. De actrice was recent nog te zien op West End in Miss Saigon en speelde eerder in Les Miserables.

Andere namen die naast Rachelle Ann Go zijn aangekondigd voor de productie: Christine Allado (Peggy Schuyler/Maria Reynolds), Tarinn Callender (Hercules Mulligan/James Madison), Rachel John (Angelica Schuyler), Jason Pennycooke (Marquis de Lafayette/ Thomas Jefferson), Cleve September (John Laurens/Philip Hamilton), Giles Terera (Aaron Burr) en Obioma Ugoala (George Washington).

Wie de hoofdrol zal gaan spelen in de productie is op dit moment nog onduidelijk. Lin-Manuel Miranda, die de musical schreef en zelf de hoofdrol speelde op Broadway zal het in ieder geval niet zijn omdat hij gedurende deze periode niet beschikbaar is.

De try-outs zullen vanaf 21 november gaan starten in het Victoria Palace Theatre, de première van Hamilton staat gepland voor 7 december. Afgelopen week gingen de eerste 150.000 kaarten in de verkoop en deze waren in slechts enkele uren uitverkocht. Op 31 januari zullen er opnieuw 150.000 kaarten in de verkoop gaan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda