Eerste castleden ensemble van Pretty Woman de Musical aangekondigd

9 augustus 2023, 10:31 - Redactie
Eerste castleden ensemble van Pretty Woman de Musical aangekondigd

Stage Entertainment heeft de eerste castleden van het ensemble van Pretty Woman de Musical aangekondigd. Toegevoegd aan de cast zijn Jimi Hendrikse, Anouk Rietveld, Martijn van Voskuilen, Fatty-Jay Shaw, Calvin Kromheer, Dorith Creebsburg en Derick Pieter.

Jimi maakt deel uit van het ensemble en vertolkt de rol van Giulio, Anouk zit in het ensemble, cover Vivian en cover Kit, Martijn zit in het ensemble en cover Happy Man, Fatty-Jay zit in het ensemble, Calvin is ensemble en cover Stuckey, Dorith zit in het ensemble en cover Kit en Derik is Swing.

De hoofdrollen werden eerder al aangekondigd. De rol van Vivian Ward zal worden gespeeld door Shanna Slaap en de rol van zakenman Edward Lewis zal worden vertolkt door Jan Kooijman. Daarnaast maken ook Dana van der Geer, Mitch Wolterink en Reinier Démeijer deel uit van de cast van Pretty Woman. Dana speelt in de musical Kit De Luca, Mitch is te zien als Happy Man / Mr. Thompson / Hollister en Reinier vertolkt de rol van Phillip Stuckey.

De première van Pretty Woman zal plaatsvinden op zondag 8 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical volgt The Bodyguard op, momenteel nog te zien in Utrecht tot en met zondag 27 augustus.

Première
8 oktober 2023
Dernière
26 mei 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Pretty Woman de Musical Ander nieuws over Pretty Woman de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda