Dwight Dissels eerste gast Ladies of Soul 2022

16 december 2021, 13:18 - Redactie
Dwight Dissels eerste gast Ladies of Soul 2022

Dwight Dissels staat 23 en 24 september 2022 als special guest in de populaire concertreeks Ladies of Soul. Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace brengen samen met de zanger de soul van toen naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dwight Dissels heeft zijn roots liggen in gospel- en soulmuziek. Daarnaast verrast hij ook met zijn eigen ‘Nederlandstalige soul’. Zijn muziek wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen. Dwight laat zich inspireren door artiesten als John Legend, Stevie Wonder, Donnie McClurkin & Gregory Porter.

Berget Lewis: “We zijn ontzettend blij dat Dwight mee gaat doen met onze concerten in september. Hij heeft zich ontwikkeld als een fantastische solo-artiest die een groot podium als de Ziggo Dome verdiend. Het was een kwestie van tijd dat Dwight een keer met ons zou gaan meedoen en daarom zijn wij heel enthousiast dat hij is toegevoegd aan de line-up!”

Dwight Dissels: “Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met deze souldiva's op het podium te staan. Genieten van ieders talent en muzikaliteit in combinatie met live publiek in de legendarische Ziggo Dome. Dit zal vast en zeker een bijzondere ervaring zijn.”

Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleidt de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda