DJMA sluit jubileumjaar af

25 juli 2016, 08:48 - Redactie
DJMA sluit jubileumjaar af

Dat de Dutch Junior Musical Academy afgelopen seizoen haar vijfjarig bestaan vierde is niet ongehoord voorbij gegaan. Met het inluiden van het seizoen in september afgelopen jaar, waarbij burgemeester Tiggelaar het glas mee-hief, zijn een aantal jubileumactiviteiten van start gegaan; een jubileumvoorstelling met daarin hoogtepunten én gasten uit afgelopen producties gevolgd door de reprise van de voorstelling Alice in Anderland, waarvan inmiddels ook een CD te koop is. Verder waren bootcamps, showcases, en veel nieuwe lessen onderdeel van het jubileumjaar.

Het jaar werd afgesloten met een reeks musicalvoorstellingen in Theater Het Plein te Ridderkerk, waar leerlingen ‘Brouwsels en Bezemstelen’ op de planken zette.

In de afgelopen week waren de docenten van de Dutch Junior Musical Academy als vanouds, inmiddels het zevende jaar op rij, op Camping Polderland te gast. Daar hebben zij met veel enthousiaste kinderen en jongeren twee musicalkampen gedraaid. Met jongere kinderen werden liedjes uit High School Musical geleerd en de ouderen hebben binnen één week tijd de hele musical Grease in elkaar gezet. Voor het eerst maakten zij een hele musical, maar met groot succes.

De laatste drie weken van de zomervakantie biedt de Academy lessen aan binnen een ‘Summerschool’ - programma. Hiervoor kunnen leerlingen en kinderen van buitenaf zich opgeven. Voor meer informatie hierover kijk even op www.djma.nl.

djma_kamp_2016

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda