CD lancering van de musical Alice in Anderland van DJMA

30 januari 2016, 16:04 - Redactie
CD lancering van de musical Alice in Anderland van DJMA

De Dutch Junior Musical Academy lanceert vanavond de CD van de musical Alice in Anderland in theater het Plein te Ridderkerk. De muziekstukken werden gecomponeerd en gearrangeerd door Gijs van Winkelhof, met liedteksten van Petra Visser. Het script van de hand van Lyzette Havinga werd hiermee uitgewerkt tot musical. En het resultaat blijkt een groot succes; de musical was vorig jaar in diverse theaters te zien en kreeg lovende reacties.

Bijzonder aan deze bewerking van het bekende Alice in Wonderland-verhaal van Lewis Carroll is de mysterieuze en spannende sfeer, welke goed is terug te horen in de muziek. Bij het maken van de CD was de gehele cast betrokken, bestaande uit ruim vijfendertig leerlingen van de Dutch Junior Musical Academy en één volwassen acteur. De kwaliteiten van Gijs van Winkelhof bleken ook opgemerkt door Disney, waar hij zojuist enkele dagen in Florida voor heeft gewerkt.

Het verhaal

Alice heeft als klein meisje vaak dezelfde nachtmerrie. Haar vader leert haar niet bang te zijn en dat het belangrijk is om te blijven dromen. Wanneer Alice groter is vergeet zij zijn woorden en er begint een wonderbaarlijke zoektocht naar wie zij eigenlijk is, waarin zij steeds wordt lastig gevallen door die enge nachtmerrie. Hoe loopt dit af? Alice in Anderland is een spannend verhaal over durven en dromen, opgroeien en de weg zoeken.

Na afloop van de voorstelling vanavond zal de CD feestelijk worden gepresenteerd. Vanaf aanstaande maandag (1 februari) is de CD te koop via de website en via Itunes.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda