Dit najaar RENT, eerst in het DeLaMar en daarna op tour door Nederland

22 april 2016, 10:08 - Redactie
Dit najaar RENT, eerst in het DeLaMar en daarna op tour door Nederland

Na de succesvolle reeks van het M-Lab vorig jaar, produceert DeLaMar Producties dit najaar de rockmusical RENT, in de regie van Daniël Cohen. De muzikale leiding ligt in de handen van Ezra van Nassauw.

RENT was de laatste productie die in het M-Lab te zien was voor zij haar deuren moest sluiten. M-Lab bracht de productie in februari 2015 na 15 jaar terug naar Nederland en dit werd zo’n groot succes dat de hele reeks al snel uitverkocht raakte. De tweede reeks afgelopen oktober was wederom een groot succes en daarom is besloten om deze voorstelling dit jaar naar het DeLaMar theater te brengen.

De eerste namen zijn al aangekondigd, onder andere Ruud van Overdijk, Jeske van de Staak, Mitch Wolterink en Renee de Gruijl zullen te zien zijn in de rockmusical.

Het verhaal

Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt RENT het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer leeft? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

RENT zal vanaf begin oktober tot en met eind oktober in het DeLaMar Theater te zien zijn en daarna als tour door het land gaan reizen.

Première
Geen Première
Dernière
5 november 2016
Producent
DeLaMar Producties
Meer over RENT (2016)Ander nieuws over RENT (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda