Diamanten Ticket Award voor Mamma Mia!

11 december 2023, 09:01 - Redactie
Diamanten Ticket Award voor Mamma Mia!
Foto: Roy Beusker

Gisteravond werd de cast van de musical Mamma Mia! door producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen verrast met de VVTP Diamanten Ticket Award voor de verkoop van meer dan 125.000 kaarten. Tijdens het slotapplaus in theater De Vest in Alkmaar hoorde de cast dat de musical Mamma Mia! pas drie maanden na de première al zoveel bezoekers heeft getrokken. En de vraag naar kaarten blijft ongekend groot. Om die reden heeft producent De Graaf en Cornelissen Entertainment besloten dat er extra shows worden gepland.

"Natuurlijk zijn de iconische ABBA-songs uniek en het romantische verhaal ijzersterk, maar het huidige succes van de musical is echt ook te danken aan de met ons geweldige creatieve team gemaakte en op alle vlakken opgefriste nieuwe versie. En natuurlijk ijzersterk gebracht door deze fantastische cast,’ laat artistiek directeur Hans Cornelissen weten. Zij zorgen ervoor dat het publiek avond aan avond dolenthousiast is. Deze Diamanten Ticket Award is dan ook een prachtige waardering voor het gehele team."

Met nog zeker zes maanden te gaan realiseren producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen zich natuurlijk dat het niet bij dit aantal zal blijven. De vraag naar kaarten om de musical Mamma Mia! te zien is zo groot dat is besloten extra voorstellingen bij te boeken. Vandaag is dan ook bekend gemaakt dat er onder andere in Apeldoorn, Roosendaal, Oss, Emmen, Dordrecht, Lelystad, Heerlen, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam meer shows van Mamma Mia! komen. "Dat het storm loopt is fantastisch, maar we willen geen mensen moeten teleurstellen. Het succes is heel bijzonder. Mamma Mia! wat een avontuur."

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023) Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda