Deze maand laatste voorstellingen De Marathon

2 november 2017, 08:02 - Redactie
Deze maand laatste voorstellingen De Marathon

Na meer dan 50 voorstellingen en 55.000 bezoekers speelt de cast van De Marathon deze maand hun allerlaatste drie voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater.

"We gaan ontzettend genieten van de allerlaatste voorstellingen" zeg John Buijsman. "We staan elke avond met ontzettend veel plezier op toneel, maar de voorstellingen in Rotterdam hebben iets extra speciaals. Het dak gaat er hier altijd af. Ik sprak twee weken geleden met iemand die de voorstelling in Luxor zelfs al vijf keer had gezien. Dat is toch fenomenaal!"

"Na al die tientallen voorstellingen ben ik het spelen nog steeds niet zat trouwens. We hebben zo'n hechte groep en de show zit zo goed in elkaar dat er van verveling absoluut geen sprake is. Iedereen die zich een Rotterdammer noemt moet de voorstelling dus gewoon gezien hebben. Er zijn nu 55.000 bezoekers geweest, maar Rotterdam heeft 623.652 inwoners. Ik zie dus nog genoeg ruimte…"

Op 15, 17 en 18 november trekken garagemonteurs John Buijsman, Kees Boot, Dennis Willekens en Noël van Santen voor de laatste keer hun paars/gele sportpakken aan.

Bron: Dehavenloods.nl

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
Meer over De Marathon Ander nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda