DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré komende weken gesloten

13 oktober 2020, 21:43 - Redactie
DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré komende weken gesloten

Het DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam hebben vanavond besloten om de deuren de komende vier weken te sluiten. De sluitingen zijn het gevolg van de nieuwe maatregelen die vanavond zijn aangekondigd door het kabinet.

"We hebben de afgelopen tijd ontzettend ons best gedaan om voorstellingen aan te bieden voor een kleiner publiek, maar met een capaciteitsbeperking van 30 personen kan de programmering de komende tijd helaas niet doorgaan. We hebben dan ook het moeilijke besluit genomen om ons theater in ieder geval t/m 15 november te sluiten." zo wordt aangegeven door het DeLaMar Theater.

"Op dinsdag 13 oktober is tijdens de persconferentie duidelijk geworden dat Koninklijk Theater Carré haar deuren open mag houden, maar wel het aantal bezoekers drastisch moet verminderen naar maximaal 30 bezoekers. Ten gevolge van deze strengere maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze voorstellingen voor de komende 4 weken vanaf 14 oktober 2020 niet door te laten gaan. Helaas is het toegestane aantal van 30 bezoekers voor ons theater niet haalbaar met een capaciteit van 1756 stoelen." aldus Carré.

De boekers van de afgelaste voorstellingen in beide theaters worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Of over vier weken het DeLaMar Theater en Carré weer geopend kunnen worden, is afhankelijk van de verspreiding van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda