Deep Bridge maakt nieuwe data bekend voor o.a. The Sound of Music en Mamma Mia!

22 december 2021, 17:05 - Redactie
Deep Bridge maakt nieuwe data bekend voor o.a. The Sound of Music en Mamma Mia!

Met frisse moed en extra energie kijkt Deep Bridge vooruit naar het nieuwe musicaljaar 2022. “Door de recente maatregelen werden we verplicht om een aantal producties uit te stellen en door te schuiven. Dankzij de inspanningen en het begrip van velen, zijn we erin geslaagd om opnieuw een sterke agenda in elkaar te steken. We zijn alle betrokkenen daar erg dankbaar voor”, aldus de producent.

De Vlaamse versie van The Sound of Music schuift door naar het voorjaar en start op 31 maart 2022 met try-outs in de Antwerpse Stadsschouwburg. Aansluitend volgt op zondagnamiddag 3 april 2022 de feestelijke première. Vanaf 21 april 2022 spelen de voorstellingen in Trixxo Theater Hasselt. De nieuwe speeldata voor Capitole Gent worden binnenkort bekendgemaakt.

Doordat The Sound of Music is verplaatst naar het voorjaar, schuift de Mamma Mia! door naar de zomermaanden. Vanaf 12 augustus 2022 speelt de productie in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 16 september 2022 in Trixxo Theater Hasselt.

De sprookjesmusical Robin Hood & ik gaat in het najaar van 2022 op tour langs de Vlaamse theaterzalen, inclusief een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen. De voorstelling van 4 januari 2021 verhuist naar 20 november 2022.

De sprookjesmusical Sneeuwwitje (maart), RENT (september) , en Charlie and the Chocolate Factory (december) vinden plaats zoals gepland. Mensen die kaarten hebben gekocht voor één van de verplaatste voorstellingen, worden persoonlijk verder geïnformeerd en gecontacteerd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda