De Sprookjes van De Haar ontvangt 75.000ste bezoeker tijdens de kerst

21 december 2018, 14:01 - Redactie
De Sprookjes van De Haar ontvangt 75.000ste bezoeker tijdens de kerst
Foto: Jan Buteijn

Op Eerste Kerstdag start in Kasteel de Haar Utrecht het jaarlijkse sprookjesfestijn de De Sprookjes van De Haar. Extra bijzonder is deze kerst de 75.000ste bezoeker wordt ontvangen.

Anetta de Jong, directeur van Stichting Kasteel de Haar. "We kijken ook dit jaar weer enorm uit naar het sprookjesfeest voor de hele familie, waarmee we ons prachtige kasteel in ultieme kerstsferen presenteren. Dit jaar ontvangen we de 75.000ste sprookjesbezoeker en dat maakt deze kerst voor ons extra bijzonder. Al jarenlang staan de bezoekers rijendik voor de poorten, en we hebben zelfs vaste sprookjesfans onder de bezoekers die al acht jaar achtereen langskomen. We hebben hoofdrolspelers Hans en Grietje gevraagd of zij de 75.000ste bezoeker extra in het zonnetje willen zetten, en dat gaan ze doen."

Sinds 2010 zijn de De Sprookjes van De Haar uitgegroeid tot een publiekstrekker met jaarlijks zo’n tienduizend bezoekers. De Sprookjes van De Haar is een familie-evenement waarbij de bezoeker een speurtocht volgt in het bos en raadselachtige plekken in het kasteel. De speurtocht wordt afgesloten met een komische voorstelling dat het bekende sprookje “Hans & Grietje” uitbeeldt met een mix van zang, humor, actualiteiten en bekende meezingliedjes. De voorstellingen worden gespeeld door Ayal Oost, Sara van der Wal, Roos van Breukelen en Sander Volders. Het script is geschreven door Martijn Ek.

De Sprookjes van De Haar vindt alleen in de kerstvakantie plaats van 25 december tot en met zondag 6 januari (m.u.v. 31 december en 1 januari).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda