Volgend seizoen nieuwe versie Snorro van het Ro Theater

30 augustus 2016, 11:39 - Redactie
Volgend seizoen nieuwe versie Snorro van het Ro Theater

In navolging van de familievoorstellingen De Gelaarsde Poes, De Zere Neus van Bergerac en Lang en Gelukkig komt het Ro Theater ook deze winter weer met een musical voor jong en oud. Dit keer heeft het team van regisseur Pieter Kramer en schrijver Don Duyns gekozen voor Snorro, een parodie op het bekende verhaal van de gemaskerde held Zorro.

Snorro was eerder in 2009 te zien met acteurs als Loes Luca, Gijs Naber en Marcel Musters en was een groot succes. Reden voor de makers om de voorstelling opnieuw op te voeren en in een nieuw jasje te steken.

Don Duyns schreef een nieuwe versie van het script, Niek Kortekaas maakte een nieuw decor, Alex Klaasen schreef nieuwe liedteksten en acteurs Han Oldigs, Tibor Lukàcs, Bas Hoeflaak, Sylvia Poorta en Erwin Dörr spelen nu de vele dubbelrollen. Dick van den Toorn en Meral Polat zijn opnieuw te zien als Snorro en Conchita.

Verhaal

De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José van zijn vader met een ander meisje moet trouwen.

Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen? Een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse muziek.

Op 23 december 2016 gaat Snorro in première in de Rotterdamse Schouwburg en toert tot april 2017 langs de Nederlandse theaters.

Première
6 januari 2017
Dernière
9 april 2017
Producent
Theater Rotterdam
keyboard_arrow_rightMeer over Snorrokeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Snorro
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda