De musical Liesbeth vanaf maandag op YouTube

7 mei 2020, 17:55 - Redactie
De musical Liesbeth vanaf maandag op YouTube

Na achtereenvolgens de musicals Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie, Wat Zien Ik?! en Volendam de Musical en Op Hoop van Zegen (versie 2008) zet De Graaf & Cornelissen Entertainment op maandag 11 mei de musical Liesbeth, over het leven en de carrière van Liesbeth List, op hun YouTube kanaal.

De producenten: "We hebben uiteraard nagedacht of het passend zou zijn deze musical na het recente overlijden van Liesbeth List te delen. Uiteindelijk denken we dat het goed en mooi is om een van de grootste sterren die we rijk waren zoveel mogelijk te eren en memoreren. Daarom zal in de reeks van producties die wij op ons YouTube kanaal delen in de loop van juni tevens het recentere theaterconcert List Shaffy & Piaf volgen. We verwachten de vele fans er een plezier mee te doen. Daar komt bij dat Liesbeth zelf zeer ingenomen was met ‘haar’ musical en intens heeft genoten van de zeer bijzondere première in Koninklijk Theater Carré, waar haar diverse indrukwekkende staande ovaties ten deel vielen. Bovendien won vertolkster Renée van Wegberg voor deze titelrol de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol en werd zij unaniem geprezen door pers en publiek. Het was een voorrecht deze productie te kunnen maken, al was het maar vanwege de nimmer aflatende support van Liesbeth List zelf"

Liesbeth ging op 2 oktober 2017 in première en was te zien tot 7 januari 2018. In de musical speelde Renée van Wegberg de rol van Liesbeth List, Jonathan Demoor speelde Robert Braaksma en Jacques Brel, Michael Konings speelde Ramses Shaffy, Rolf Koster was Couturier en producent, Julia Berendsen was de dochter van Liesbeth en Johnny Barendsen was te zien als Cees Nooteboom.

Première
2 oktober 2017
Dernière
7 januari 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over LiesbethAnder nieuws over Liesbeth
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda