De Kleine Zeemeermin met Sita Vermeulen en Natascha Molly

5 maart 2024, 16:11 - Redactie
De Kleine Zeemeermin met Sita Vermeulen en Natascha Molly

In januari werd al duidelijk dat Van Hoorne Studios hun jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voort zal gaan zetten met een vernieuwde versie van De Kleine Zeemeermin De Musical. Wat de productie extra bijzonder maakt is dat de rol van de Kleine Zeemeermin zal worden gespeeld door niet één, maar twee musicaltalenten. Namelijk, Sita Vermeulen en Natascha Molly.

Sita Vermeulen en Natascha Molly zullen elkaar afwisselen in de rol van de Kleine Zeemeermin. Voor de fans van Van Hoorne Studios zal Sita Vermeulen als prinses geen onbekende zijn, gezien zij al vele jaren onderdeel is van de sprookjesmusicals van Van Hoorne Studios. Aan de andere kant zullen musicalfans Natascha Molly kunnen kennen van haar deelname aan het tv-programma Op zoek naar Maria en haar rollen in producties als 14 de musical en Aida. Nu zal zij zich voor het eerst aansluiten bij een productie van Van Hoorne Studios. "Ik kijk enorm naar uit om De Kleine Zeemeermin te spelen en dit prachtige verhaal tot leven te laten komen. Zelf ben ik altijd gek geweest op sprookjes, dus het spelen van deze stoere, lieve en dappere zeemeermin is toch wel echt een kinderdroom! We gaan er iedere show een feest van maken!" Aldus Natascha.

De Kleine Zeemeermin De Musical zal vanaf augustus te zien zijn in verschillende theaters door heel het land. De kaartverkoop voor deze voorstelling start naar verwachting medio mei.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda