De Kernploeg brengt komende zomer alsnog de musical Hello Again

9 maart 2022, 10:45 - Redactie
De Kernploeg brengt komende zomer alsnog de musical Hello Again

Na twee zomers afwezigheid komt De Kernploeg terug naar het theater met Hello Again. Aanvankelijk zou de productie in de zomer van 2020 te zien zijn maar deze speelperiode kon vanwege het corona niet doorgaan. In eerste instantie werd Hello Again verplaatst naar de zomer van 2021 maar ook dit bleek niet haalbaar, nu zal de productie te zien zijn van 30 juni tot en met 10 juli in het DeLaMar West.

Wel zijn er een aantal wijzigingen in de cast vergeleken met twee jaar geleden. De cast van de musical bestaat nu uit: Cystine Carreon, Desi van Doeveren, Lisse Knaapen, Marijn Brouwers, Doris Baaten, Hugo Haenen, Jip Bartels, Stef van Gelder en Jeroen Sigterman.

De Kernploeg speelt sinds 2017 iedere zomer een eigen, intieme versie van een Amerikaanse musical. In 2017 debuteerde de producent in de NDSM-Loods in Amsterdam met A New Brain, gevolgd door She Loves Me in 2018 en Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking in 2019.

Verhaal Hello Again

Dwars door de twintigste eeuw leren we twintig karakters kennen. Of ze nou dansen in een broeierige New Yorkse club in de jaren ’70 of de laatste minuten op de Titanic beleven in 1912: alle karakters zijn op zoek naar een connectie. De musical Hello again is gebaseerd op het wereldberoemde en destijds zeer controversiële toneelstuk Reigen en staat bekend om de bijzondere opbouw.

In tien op het eerste oog losstaande dialogen zie je steeds twee personages wankelen op de dunne scheidslijn tussen liefde, lust en macht. Vervolgens stapt een van hen over naar een volgende scène in een compleet ander decennium. De tijden veranderen, dat is duidelijk. Maar doen wij dat ook?

Première
2 juli 2022
Dernière
10 juli 2022
Producent
De Kernploeg
Meer over Hello Again Ander nieuws over Hello Again
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda